Novosti

Revija u Dubravi Vrbovečkoj

U organizaciji Udruge žena liječenih od raka dojke sv. Margareta i OŠ Dubrava (kod Vrbovca), 16. je listopada 2022. godine , održana modna revija “Ružičasti listopad u Dubravi”. Kreacije su nosile žene oboljele od raka dojke, članice klubova iz Ludbrega, Dubrave, Križevaca, Gline, Zagreba i Čakovca.

„Ponosno smo kročile stazom pozornice s jednim ciljem, da pokažemo svijetu da i nakon bolesti možemo biti lijepe žene, ponosne majke, dobre bake. Nije problem obući haljinu, bluzu, šos, hlače jer volimo život…volimo sebe, svoje tijelo, ma kakvo ono zbog operacija bilo jer znamo ga uljepšati i činiti ga lijepim. Svaka revija pa tako i ova posebna je za nas jer daje vjetar u leđa.

Hvala Miri i članicama kluba Sv. Margareta na predivnom druženju; našoj Ligi, gospođi Vesni Srnec iz modne kuće Srnec Style koja je uvijek spremna pomoći; Karmen Ban – našoj kreatorici u reviji, i naravno našem dr. Saghiru koji je uvijek tu s nama da nam ukaže na važnost našeg postojanja u Klubu i daje podršku u svakom trenu kada je to moguće.

Ponosne smo na sebe jer vidimo da možemo i nakon bolesti raditi nešto što je lijepo, a lijepo je i u našim srcima jer osjećaj punine daje nadu za daljnji život i usrećuje nas.“ – Jasna Štefić, predsjednica Kluba Nova Nada.